Soulfood kompanija

Soulfood kompanija osnovana je 2005. godine i prvi cilj kojem smo težili bio je da postanemo jedan od vodećih distributera alkoholnih i bezalkoholnih pića na teritoriji grada Beograda, a potom i u okruženju.
Kvalitet ponude, profesionalnost usluge, pouzdanost isporuke, pristupačne cene, neprekidno unapređivanje i razvijanje poslovanja, kao i širenje linije asortimana i osvajanje novih tržišta, bili su principi kojima smo se rukovodili od samih početaka.
Ukazanim poverenjem i težnjom ka ostvarivanju zajedničkih poslovnih ciljeva, uspeli smo tada da zadobijemo pažnju vodećih proizvođača alkoholnih i bezalkoholnih pića na srpskom tržištu. Tako su „Coca-cola HBC Serbia”, „Apatinska pivara”, „Knjaz Miloš”, „Carlsberg” postali naši saradnici već u prvim godinama poslovanja.
Prvi pozitivni rezultati i poslovni uspesi vodili su nas do novih zadataka, otvarali pred nama nove ciljeve i širili krug poslovnih partnera sa kojima smo se povezivali. Tako se danas Soulfood može pohvaliti partnerskim odnosom sa više desetina domaćih i stranih kompanija.

Prve dve decenije sa vama (Soulfood kompanija danas)

Prateći svoje principe poslovanja Soulfood je rastao na temeljima profesionalnosti, posvećenosti i timskog rada. Danas na pragu druge decenije, kolektiv čini preko dve stotine zaposlenih, a prodajna mreža se zasniva na: dva distributivna centra, 11 objekata u formatu „Cash&carry” i preko 40 maloprodajnih objekata pod nazivom „Soulfood market” na široj teritoriji Beograda.
Sa zadovoljstvom možemo da istaknemo da se Soulfood razvio u jednu od prepoznatljivih kompanija koja svojim potrošačima u maloprodajnim objektima nudi širok asortiman kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cenama, a svojim poslovnim saradnicima pouzdanog partnera u ostvarivanju zajedničkih poslovnih uspeha.

Naši novi ciljevi

Ciljevi kojima će Soulfood kompanija težiti u budućnosti odnose se na nastavak pružanja usluga distribucije i logističke podrške, povećanje broja maloprodajnih objekata i unapređenje efikasnosti u distribuciji proizvoda do krajnjih potrošača.
Posebna pažnja biće posvećena razvijanju i širenju asortimana u okviru robne marke Soulfood. Namera nam je da kupcima ponudimo raznovrsnost, pouzdan kvalitet i proveren ukus i na taj način potvrdimo slogan kampanje „Naša hrana za vašu dušu”.
Pred nama su godine novih poslovnih izazova, rasta i napredovanja. Pridružite nam se na tom putu do novih poslovnih uspeha!

  • Sedište firme:
  • Distributivni centar Krnjača
  • Adresa: Zrenjaninski put 84/32
  • Telefon1: 011/3319-396
  • Telefon2: 011/3319-397
  • Fax: 011/2710-900
  • E-mail: office@soulfood.co.rs