Fitness Day 6

Drage kolege i saradnici,
U cilju promovisanja životne ali i poslovne filozofije „U zdravom telu zdrav duh” i ove godine učestvujemo u sponzorisanju velike sportske manifestacije „Fitness Day 6″. Ova manifestacija održava se u Pančevu petu godinu za redom, uz Vašu pomoć, kao i uz pomoć Grada Pančeva, a u organizaciji „Be Fit” fitnes kluba.

„Fitness Day” nastoji da inspiriše što već broj građana da se aktivnije bave sportom i da kroz promociju rekreativnih sportova istakne uticaj fizičke aktivnosti na naš život, zdravlje i posao. Prepoznavši značaj ovakve manifestacije, „SoulFood” je odlučio da je podrži u vidu zlatnog sponzorstva. Kao naše bliske kolege i saradnike čiji rad cenimo, želeli bismo da i Vas pozovemo da zajedno sa nama učestvujete u Fitness Day-u 6. Ovo će biti prilika da promovišete svoje preduzeće na ovom jedinstvenom događaju koji će privući široku publiku zaineteresovanu za sportsku i rekreativnu aktivnost. Zahvaljujući učešću i sponzorstvu, Vaše preduzeće može biti prepoznato kao dinamično, aktivno i ono koje neguje sportski duh, što je od izuzetne važnosti u današnjim poslovnim prilikama.

Svoj doprinos ovoj manifestaciji možete dati na različite načine, u zavisnosti od toga šta Vašoj kompaniji najviše odgovara. Sponzorstvo se može ogledati u obezbeđivanju neophodnih proizvoda ili usluga ili to mote biti novčani doprinos. Svim sponzorima organizator je zauzvrat obezbedio prostor koji možete iskoristiti za promociju Vaše kompanije posetiocima manifestacije. Predstavnici Vaše kompanije imali bi obezbeđeno učešće u svim programima fitnes manifestacije. Vaš logo bio bi istaknut na svim rekiamno- propagandnim materijalima. U cilju promovisanja sportskog duha među kompanijama, domaćin Fitness Day-a je spremio i malo iznenađenje — Svi sponzori i njihovi predstavnici moći će besplatno da vežbaju sa vrhunskim fitnes instruktorima i tako doprinesu aktivnosti svoje kompanije.

Fitness Day 6 će se održati 9. Aprila 2017. u Hali sportova u Pančevu, u vremenskom periodu od 12 do 17h, a mi se nadamo da će logo Vaše i naće kompanije stajati u istom nizu onih koji će omogućiti i pomoć održavanje ove izvanredne manifestacije. U nastavku prezentujemo program Fitness Day-a 6 uz napomenu da može doći do promena u rasporedu.
Srdačno i sportski,
Vaš SoulFood
PROGRAM PRUZETI KLIKOM OVDE